ASO Başkanı Özdebir'den Üretim Reform Paketi'ne Destek

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Üretim Reform Paketi’ne ilişkin, “Paket içinde sanayicinin önünü açacak, üzerindeki birçok yükü hafifletecek düzenlemeler var. Asıl önemlisi devletin sanayiciye bakışındaki zihniyet değişiyor. En büyük kazanımımız bu olacak” dedi.

ASO Başkanı Özdebir'den Üretim Reform Paketi'ne Destek
ASO Başkanı Nurettin Özdebir, dün TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonunda kabul edilen Üretim Reform Paketi için destek veren herkese teşekkür etti. Komisyon çalışmalarının büyük bölümüne katılarak görüşlerini de ifade etme imkanı bulan Özdebir, “Paket içinde sanayicinin önünü açacak, üzerindeki birçok yükü hafifletecek düzenlemeler var. Asıl önemlisi devletin sanayiciye bakışındaki zihniyet değişiyor. En büyük kazanımımız bu olacak” diye konuştu.

Komisyonda kabul edilen tasarıyla sanayi kuruluşlarının emlak vergisi ve elektrikten alınan TRT payı başta olmak üzere birçok yükünün hafifletildiğine dikkat çeken Özdebir, şunları söyledi:

“Başta Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız olmak üzere emeği geçen tüm bakanlık bürokratlarına, komisyonda yer alan iktidar, muhalefet tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Komisyonda tüm maddeler en ince ayrıntısına kadar tartışıldı ve üyeler en doğrusunu bulmak için büyük çaba gösterdi. İktidar ve muhalefet tüm milletvekillerinin olumlu ve uzlaşmacı katkılarıyla büyük bir mutabakat sağlanarak kabul edilmesi bizleri ayrıca mutlu etti.”
Kaynak: İHA