Akçakoca'da Işıklı Cadde Oluşturuldu

Akçakoca Belediyesi, Esentepe kordon boyunu ışıl ışıl yaptı. Görenlerin hayranlıkla baktığı cadde, Beyoğlu İstiklal caddesini andırdı.

Akçakoca'da Işıklı Cadde Oluşturuldu
Akçakoca Belediye başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca yeni bir kimlik kazandırmak için gece gündüz çalışıyor. Akçakoca’nın en işlek caddelerinden biri olan Esentepe kordon boyunu önce çocuklarımızın can güvenliği için koruma korkulukları koyduran başkan Yemenici, şimdide caddeyi ışıklandırarak , caddeye yeni bir hava kazandırdı.

Son bir iki yıl içinde kordon boyuna yaptığı uygulama ile vatandaşlarının rahat bir biçimde oturacağı alanı büyüten Başkan Yemenici, artan trafik sonrası çocukların can güvenliğini düşünerek caddeyi boydan boya krom korkuluklarla güvenlik çemberine aldı. Bununla da yetinmeyen Başkan Yemenici, Kordon boyuna başkaya ayrı bir hava katmak için büyük metropollerin ana caddelerini ışıl ışıl yapan aydınlatma sisteminin aynısını burada uygulayarak caddeye yeni bir prestij kattı.

Belediye yetkilileri, Esentepedeki prestijli cadde uygulaması ile bölge yeni bir renk, taze bir soluk kazandığını belirtirlerken, flamingo caddesinde benzer uygulamanın yapılacağını söylediler.
Kaynak: İHA