AK Parti Heyetinden Akay'a Tebrik Ziyareti

AK Parti heyeti Kayseri Pancar Kooperatifinin 64. Olağan Genel Kurulu sonrasında, göreve yeniden seçilen Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Akay'ın makamında gerçekleşen ziyarette konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, genel kurulda yeniden geçilen Akay ve ekibini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Şekerin başında başarılı bir yönetim olduğunu ve bunun farkında olan çiftçinin de genel kurulda bu başarıyı verdiği oylarla takdir ettiğini belirten Yıldız, 'Bugün yapmış olduğumuz ziyaret hem tebrik ziyareti hem de dürüst yönetimlerin Kayseri ve bölgeleri ile beraber bütün alandaki pancar ekicileri kooperatifini iyi temsil ettiğiniz için çiftçi bir kez daha size teveccüh gösterdi. Bu hakedilen bir teveccühtü. Hem genel kurulda yanınızda olmak hem de biraz önce bahsettiğiniz çiftçimizin hakettiği yerden daha fazlasına ulaşabilmesi açısından Ankara'da bütün milletvekili arkadaşlarımızla, makamlarımızla beraber destekçiniz olduğumuzu bu vesile ile bir kez daha söylemek istiyorum.' dedi.

Akay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti milletvekillerinin ve yöneticilerinin genel kurul sürecini de yakından takip ederek çiftçilerin yanında olduklarını bir kez daha gösterdiklerini söyledi.

Kuruluşlarına yakışır bir genel kurul gerçekleştirdiklerini ve çiftçilerin de buna yoğun katılım sağladığını ifade eden Akay, 'Türkiye’ye örnek olacak bir genel kurul icra edildi. Bir takım tahriklere rağmen problem olmadan güzellik ve coşku içerisinde gerçekleşti. Çok büyük oy farkı ve çiftçinin teveccühü ile tezahür etmiş oldu. Biz bu genel kurulu birilerini geçmek, mağlup etmek gibi görmüyorduk. Çiftçinin birlik beraberlik ve gücünün göstergesi olarak genel kurulun yapılmasını arzu ediyorduk. Bu şekilde gerçekleştiği için de gerçekten müteşekkiriz.' diye konuştu.

Kaynak: AA