Şehit Ve Gazi Yakını Öğrencilere Dizüstü Bilgisayar

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, şehit ve gazi yakını 25 başarılı öğrenciye dizüstü bilgisayar hediye etti Doğan: 'Bizim için mücadele eden, bu uğurda şehit düşen kahramanlarımızın arkasında bir de görünmez kahramanlar var. İşte o görünmez kahramanlar sizlersiniz, polislerimizin, askerlerimizin ailelerisiniz'

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, şehit ve gazi yakını başarılı öğrencilere karne hediyesi 25 dizüstü bilgisayar takdim etti.

Şehit ve gazi polislerin yakınlarıyla bir araya gelen Doğan, burada yaptığı konuşmada, şehitlerin emanetlerinin başlarının tacı olduğunu belirterek, onların kendi evlatları olduğunu söyledi.

Şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere de acil şifalar dileyen Doğan, 'Bugün burada rahatlık içerisinde özgürce konuşabiliyorsak, al bayrağımız özgürce dalgalanıyorsa, ezanlarımız özgürce okunabiliyorsa, rahat nefes alabiliyorsak bu ortamı sağlayanlarımız var. Allah'a binlerce şükürler olsun, bu söylediklerimizin bir tanesine sahip olmak için çırpınan ülkeler, insanlar var. Gerek Güneydoğu'da gerekse ülkemizin dört bir noktasında kendini sessiz sedasız siper eden kahramanlarımız var, polislerimiz, Mehmetçiklerimiz var. Bizim için mücadele eden, bu uğurda şehit düşen kahramanlarımızın arkasında bir de görünmez kahramanlar var. İşte o görünmez kahramanlar sizlersiniz, polislerimizin, askerlerimizin ailelerisiniz.' şeklinde konuştu.

- 'Biz de polis, asker, Mehmetçik dendiği zaman akan sular durur'

Bu hediyeleri ihtiyaçları olduğu için değil, bir nebze de olsa moral vermek, vefa borçlarını ödemek için yaptıklarını anlatan Doğan, 'Allah'a çok şükür ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkemiz bir başka güçleniyor. Şu anda vatanımız, bayrağımız ve ezanımız için mücadele eden kahramanlarımızın da Allah yar ve yardımcısı olsun. Allah kılıçlarını keskin etsin, Allah onları korusun. Biz de polis, asker, Mehmetçik dendiği zaman akan sular durur. İmkanlarımız doğrultusunda onlara destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz.' ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Doğan, şehit ve gazi yakını 25 başarılı öğrenciye karne hediyesi olarak dizüstü bilgisayar, okul çağında olmayan yaklaşık 60 çocuğa da MP3 çalar, oyuncak ve çeşitli hediyeler verdi.

Polis Eşleri Derneği Başkanı Aliye Denizci de Doğan'a teşekkür plaketi sundu.
Kaynak: AA