Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Siverek Belediyesi, kırsal mahallelerde çok amaçlı hizmetevleri yapmaya devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, yaptığı açıklamada, 7 kırsal mahallede çok amaçlı hizmetevi yapılması için talep geldiğini bunun 3'üne başladıklarını söyledi.

Çalışmaların hayırseverlerin desteğiyle yapıldığını belirten Öncül, 'Kırsal alanda vatandaşlar, mahallerinde çok amaçlı hizmetevlerinin kaba inşaatını kendi imkanlarıyla yaptıktan sonra bize başvuruda bulundu. Başvuruları değerlendirdik, malzeme yardımı yapıldı. Şu anda 3'ünde çalışmalarımız devam ediyor. Diğer kalanları da değerlendiriyoruz. Vatandaşlarla el ele vererek çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayacağız' diye konuştu.

- Haliliye Belediyesinin ramazan ayı etkinlikleri

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tiyatro ekibi, ramazan ayı etkinlikleri kapsamında orta oyunu sahneledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ulubatlı Mahallesi'nde sahnelenen Karagöz ile Hacivat oyunu vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdulkadir Kırıcı, gösteri öncesi sahneye çıkarak ramazan ayı etkinlikleri ve kültür faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yaklaşık 2 saat süren oyunun sonunda vatandaşlar, belediye yetkililerine teşekkür ederek oyuncuları tebrik etti.

Kaynak: AA