Sadakataşı Derneği'nden Dini Bilgiler Eğitim Seti

Sadakataşı Derneği, ramazan ayında farklı coğrafyalardaki ramazan yardımlarını dağıtmaya devam ediyor.



Yapılan yazılı açıklamada, Sadakataşı Derneği'nin, bu yıl ‘Kardeşim Orucunu Açtın mı?’ sloganıyla yola çıkarak, dünya üzerindeki mazlumlara umut olmaya devam ettiği dile getirildi.

Ramazan yardımlarının yanı sıra, “Dini Bilgiler Eğitim Seti” dağıtımlarını da 3 kıta 11 ülkede gerçekleştiren derneğin, bu projeyle dini eğitim konusunda kaynak sıkıntısı çeken Müslüman kardeşlerine destek olayı amaçladığı ifade edildi.

Ulaşılan ülkelerin yerel dillerine göre hazırlanan Kur’an-ı Kerim ve meali, Siyer-i Nebi (Peygamberimizin hayatı) ve İslam ilmihalinden oluşan Dini Bilgiler Eğitim Setleri, bu ramazanda Sri Lanka’da Mawanella ve Puttalan Kız Arapça Eğitim Merkezi’nde, Kenya’da Nairobi, Garissa, İsiolo, Mombasa ve Kakamega bölgelerinde, Burkino Faso’da Ouagadougou bölgesinde ve Nepal’de Bara bölgesinde dağıtıldı.

Açıklamada, “Hikmetli Bilgi Kıymetli Hediye” sloganıyla Dini Bilgiler Eğitim Seti projesine devam eden Sadakataşı Derneği’ne 2989 kısa mesaj hattından İLMİHAL yazıp sms gönderilerek destek olunabileceği belirtildi.

Kaynak: AA