Kuponsa'dan '1 Alana 1 Hediye' Teklifleri

Kuponsa mobil uygulaması, otel, restoran & kafe, SPA & güzellik, aktivite & eğlence kategorilerinde iş birliği yaptığı işletmelerden alınan bir ürün ya da hizmetin yanında ikincisini ücretsiz almayı sağlıyor.

Mobil uygulama Kuponsa, Türkiye'de 'ilk defa' hayata geçirilen bir konseptle çeşitli kategorilerde '1 Alana 1 Hediye' teklifleri sunuyor.

Kuponsa açıklamasına göre, uygulama, otel, restoran & kafe, SPA & güzellik, aktivite & eğlence kategorilerinde iş birliği yaptığı işletmelerden alınan bir ürün ya da hizmetin yanında ikincisini ücretsiz almayı sağlıyor.

Seçilen otelde bir gece konaklamada ikinci gece, restoranda yenilen bir ana yemeğin yanında ikincisi, Spa'da ikinci masaj ya da bir etkinliğin ikinci bileti uygulama üzerinden kupon kullanarak ücretsiz alınıyor.

Uygulama, App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirebiliyor. 14 günlük deneme süresi olan Kuponsa'da üyelik paketlerinden birini alındığında her üye işletmede 12 ay boyunca kullanabilecek 4'er kupona sahip olunuyor.

İngiliz ve Türk ortaklığı ile kurulan Kuponsa, 170'i geçen üye iş yeri ve 600'ün üzerindeki kupon sayısıyla şu an sadece İstanbul'da geçerli. Uygulama, yakında Türkiye'nin diğer illerinde de faaliyete başlayacak ve genişleme planları çerçevesinde Londra, New York, Sydney ve Riyad gibi metropollerde de hayata geçecek.

Kuponsa, iş birliği yaptığı üye işletmelere yeni nesil bir pazarlama kanalı sunarken, onlara yeni ve sadık müşteriler kazandırmanın yanı sıra, hızla büyüyen global bir platformun parçası olmayı da vadediyor.

Kullanıcılarına yeni yerler keşfetmelerinde rehberlik eden uygulama, lüks otel ve restoranlardan butik mekanlara kadar çok çeşitli üye işletmeleriyle geniş yelpazede bir kitleye hitap ediyor. Uygulamayla, bulunulan lokasyona en yakın üye işletmeler filtrelenebiliyor, yeni mekanlar ve yeni tatlar keşfederken tasarruf sağlamanın ayrıcalığı yaşanabiliyor.

Kuponsa'da lansmana özel fiyatlarla tüm kategorilerde geçerli 1 yıllık Gold üyelik 99 TL, restoran & kafe, SPA & güzellik, aktivite & eğlence kategorilerinde geçerli 1 yıllık Silver üyelik 69 TL olarak sunuluyor.
Kaynak: AA