Kumluca'da İftar Programı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca ilçesinde iftar programı düzenlendi.

Kumluca Orhan Günay Parkı Kültür Han'da gerçekleştirilen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca Kaymakamı Polat Kara, İlçe Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Gürcan Yıldırım, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

İftar öncesi alanda kurulan masaları dolaşarak, vatandaşların ramazanını kutlayan Türel ve beraberindekiler, iftar programına katıldıkları için teşekkür etti. Tasavvuf musikisi ekibinin seslendirdiği ilahilerin ardından okunan ezanla meydanda toplanan vatandaşlar ve protokol üyeleri oruçlarını açtı.

Başkan Türel, burada yaptığı konuşmada, ramazan ayı dolayısıyla ilçelerde iftar programları düzenlediklerini belirterek, ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelmeyi, ramazanın paylaşma ruhunu yaşamayı amaçladıklarını söyledi.

Göreve geldikleri günden bu yana ilçelerde büyük hizmetlere imza attıklarının altını çizen Türel, şunları kaydetti:

'Kumluca'ya yaptığımız bu hizmetlerin bazıları, mahallelerimize sıcak asfalt, içme suyu projelerimiz ve son olarak Beykonak Mahallemizde yapımı süren eko kumul parktır. Yıllarca çözülemeyen içme suyu sorunlarını çözüme kavuşturduk. Tüm bunları sizler için halkımızın huzur ve refahı için yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bugün burada bu hizmetlerimizin yanında ramazan dolayısıyla da bir araya gelmek, birlikte iftar yapmak istedik. Davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.'

Kaymakam Polat Kara da birlik, beraberlik ve kardeşliğin en güzel yansımalarının yaşandığı ramazanda, Büyükşehir Belediyesince düzenlenen iftar programında vatandaşlarla olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kumluca Belediye Başkanı Çetinkaya ise ramazan ayının sonlarına yaklaşıldığı ve bin aydan daha hayırlı kadir gecesinin arifesinde, anlamlı bir etkinlikte buluştuklarını söyledi.

Kaynak: AA