Kırşehir'de Gençlere Eşofman Dağıtımı

Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve 22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, yaz okullarına kayıt yaptıran ve çeşitli yarışmalarda başarılı olan gençlere bin eşofman takımı dağıttı.



Valilikten yapılan açıklamaya göre, Aşık Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen dağıtım töreninde konuşan Vali Şentürk, bedensel ve ruhsal yönden sağlıklı gençler yetiştirme gayretinde olduklarını belirtti.

Kırşehir’de gençlerin spora çok yatkın olduklarını vurgulayan Şentürk, 'İlimizdeki gençlerimizin büyük çoğunluğu sporcudur. İçerisinde bulunduğumuz yaz tatilini iyi değerlendirmeli, kitap okumanın yanında sportif faaliyetlerde de bulunmalıyız. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Bugün devletimizin destekleriyle sizlere eşofman dağıttık. Her zaman siz değerli gençlerimizin yanındayız.' ifadelerini kullandı.

22. Dönem Kırşehir Milletvekili Hacı Turan da Kırşehir’de gençlerin spor dallarında düzenlenen yarışmalarda dereceye girerek kendilerini gururlandırdıklarına işaret ederek, gençleri spora yönlendirmek için çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan’ın da hazır bulunduğu törende Vali Şentürk ve Turan, okul takımlarına, yaz dönemi kurslarına kayıt yaptıranlara ve çeşitli yarışmalarda dereceye giren gençlere eşofmanlarını takdim etti.

Vali Şentürk ve beraberindekiler, buradaki törenin ardından Ahi Stadyumu'na geçerek, 'Abdal Ateşi' adı verilen ve abdalların oluşturduğu davul zurna ekibinin gösterilerini izledi.

Kaynak: AA