Karabağlar'da AK Parti İftarı

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığı tarafından iftar düzenlendi.

Bozyaka pazar yerinde düzenlenen iftar programına Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, Karabağlar Müftüsü Feyyaz İdin, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, muhtarlar da katıldı.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, iftarda yaptığı konuşmada son günlerde yaşanan depremleri hatırlatarak, 'Ülkenin en büyük kentsel dönüşüm alanı olan bir ilçede yaşıyoruz. Deprem riski olan bir şehirdeyiz. Kentsel dönüşümü hızlandırılması konusunda çalışmalar yapıyoruz, hızlandırmaya çalışıyoruz. Bizim de halk olarak kentsel dönüşüm konusunda uzlaşmacı bir yapı içinde olmamız gerekiyor.' ifadelerini kullandı.

Karabağlar'ın gelişmesinin bir üniversite ile yapılması gerektiğini belirten Erten, ilçe sınırları içinde İzmir Demokrasi Üniversitesi yerleşkesi bulunduğuna dikkati çekti. Erten, 'İstiyoruz ki Karabağlar, hem kentsel dönüşümünü sağlasın hem de üniversitesiyle kampüsü ve yerleşkesiyle kentsel gelişmesini sağlasın, modern ve çağdaş bir ilçe olsun. Gerek kaymakamlığımızla, gerek sivil toplum kuruluşlarıyla, gerek yerel iktidarla birlikte bunu Karabağlar'a kazandırmak için bir çaba içindeyiz. Karabağlar sosyal kültürel dönüşümünü gelişmesini üniversitesiyle tamamlasın.' diye konuştu.

Kaynak: AA