Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu ilçesinde yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle berberlerde bayram tıraşı telaşı yaşanıyor.

Bayram tıraşına gelen müşterilerin oluşturduğu yoğunluk nedeniyle ilçedeki berberler gece geç saatlere kadar hizmet vermeye devam ediyor.

Berber Adnan Alçiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla yaşanan yoğunluktan memnun olduklarını söyledi.

Her bayram öncesi iş yerinde yoğunluk yaşadığını belirten Alçiçek, 'Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlarımız şimdiden saç tıraşı olmaya başladı. Bayramın yaklaşmasıyla vatandaşların ihtiyacını karşılayabilmek adına gece geç saatlere kadar mesai yapıyoruz.' dedi.

- Ramazan gezileri sürüyor

Hayrabolu Belediyesi, ramazan ayı dolayısıyla Edirne'ye kültürel geziler düzenlemeye devam ediyor.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayı dolayısıyla vatandaşların, Edirne'nin tarihi ve turistlik yerlerine gezmeleri için etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Etkinliğe katılanlara teşekkür eden Altayoğlu, her yıl düzenlenen Edirne gezisini geleneksel hale getirdiklerini belirterek, ramazan boyunca gezilerin devam edeceğini belirtti.

Geziye katılan vatandaşlar da ramazan ayında düzenlenen bu gezilerle komşu Edirne'nin tarihi ve turistlik yerleri gezme fırsatı bulduklarını ifade etti.

Kaynak: AA