Galatasaray Proje Üretim Grubu'ndan Özbek'e Ziyaret

Grup Başkanı Fatinoğlu:'Başkan Dursun Özbek'in davetiyle gerçekleşen ziyaret, oldukça verimli geçti'.

Galatasaray Proje Üretim Grubu, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek'e ziyarette bulundu.

Kulübe kaynak oluşturacak çalışmaları hayata geçirmek için kurulan 18 üyeli grubun başkanlığını üstlenen Ali Fatinoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Telekom Stadyumu'nda Özbek ile bir görüşme yaptıklarını aktararak, 'Başkan Dursun Özbek'in davetiyle gerçekleşen ziyaret, oldukça verimli geçti.' dedi.

Görüşmenin yaklaşık 2 saat sürdüğünü ifade eden Fatinoğlu, 'Başkanımızla, birlik ve beraberlik içerisinde neler yapabileceğimizi konuştuk. Ne tür fikirsel katkılarda bulunabileceğimizi de belirledik. Projelerimizle ilgili ön bilgiler verdik. Başkan Özbek, kulübümüzün durumuyla ilgili bize bilgi aktardı. Bizim çalışmalarımıza çok sıcak baktı ve çok mutlu oldu.' diye konuştu.

Sarı-kırmızılı kulübün en zor günlerinde elini taşın altına sokarak sorumluluk alan bir ekibin görevde olduğunu vurgulayan Fatinoğlu, 'Şimdi Galatasaray'ın finansal açıdan problemleri çözülür durumda. Mevcut durumda birçok kişi de yönetime gelebilmek için çalışıyor. Biz Dursun Özbek yönetimini destekliyoruz.' değerlendirmesinde bulundu.

Fatinoğlu, görüşmede kendisiyle birlikte, grup üyelerinden Zeliha Demir, Nazımcan Angın, Fazıl Dede, Ahmet Ünlü, Metin Evrim ve Cemal İnce'nin yer aldığını sözlerine ekledi.
Kaynak: AA