Alibeyoğlu, Engelli Çocuğun İsteğini Yerine Getirdi

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, 8 yaşındaki bedensel engelli Melihcan Tultak'ın isteğini yerine getirdi.

İlçenin Şirintepe Mahallesi'nde oturan Tultak, evlerine giden yolun toprak olmasından dolayı yaşadığı sıkıntıları Alibeyoğlu'na iletti.

Alibeyoğlu'nun talimatıyla belediye ekiplerince yürütülen çalışmalar sonucunda Tultak'ın evinin önüne kadar giden yol, parkeyle kaplandı.

Kaymakam ve Belediye Başkanvekili Alibeyoğlu, yaptığı açıklamada, belediye olarak yaptıkları her türlü hizmette engelli vatandaşları asla ihmal etmediklerini, onları düşünerek uygulamalar yaptıklarını belirtti.

Yolun toprak olmasından dolayı Tultak'ın evine gidip gelmekte zorlandığını ifade eden Alibeyoğlu, şöyle konuştu:

'Biz de ekiplerimizle anında müdahale ederek toprak yola parke döşeyerek Tultak'ı, sıkıntıdan kurtardık. Belediye hizmetlerinde önceliğimiz engelli vatandaşlarımızdır. İlçemizde engelli 20 kardeşimize akülü bisiklet ve tekerlekli sandalye de hediye ettik. Engellilerimizin yollarında sorun varsa bu sıkıntıların giderilmesi konusunda talimat veriyoruz. Bize başvurmaları halinde her engellimize öncelikli hizmet gideceğiz.'

Yapılan hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tultak ise ilk defa bir belediye başkanının bu kadar duyarlı olduğunu belirterek, Alibeyoğlu'na ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA