AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Karaduman Açıklaması

'Genel merkezimizin talimatı üzerine kongre hazırlıklarımıza başlayacağız'.

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, 'Genel merkezimizin talimatı üzerine kongre hazırlıklarımıza başlayacağız.' dedi.

Karaduman, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe, il kongre hazırlıklarına partilerinin genel merkezi talimatları doğrultusunda başlayacaklarını söyledi.

Kongrelerini şenlik içerisinde tamamlayacaklarını ifade eden Karaduman, şöyle konuştu:

'İki yıl sonra yapılacak olan yerel seçimler, cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri de yeni seçilecek AK kadrolarla tamamlamış olacağız. Genel merkezimizin talimatı üzerine kongre hazırlıklarımıza başlayacağız. Öncelikle 5 bin altındaki belde başkanlarımızın atamalarını gerçekleştireceğiz. Ardından 5 bin nüfus üzerindeki beldelerimizle ilgili kongre hazırlıkları başlamış olacak. Daha sonra ilçe kongrelerinin ardından il kongresi yapacağız. En son olarak da genel merkez büyük kongre ile kongre sürecimizi tamamlamış olacağız. Partimizin kongreleri her zaman coşku içerisinde geçmiştir. Bu kongrelerimizi de inşallah şenlik içerisinde tamamlayarak 2019'da yapılacak olan yerel seçimler daha sonra cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerle birlikte seçim sürecini de yeni seçilecek AK kadrolarla tamamlamış olacağız.'

Kaynak: AA