Ak Parti Kaman Teşkilatı İftarda Buluştu

AK Parti Kaman teşkilatı iftar programında bir araya geldi.

Kapalı Pazaryeri'ndeki programda konuşan İlçe Başkanı Necati Çolak, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, İslam aleminin ramazan ayını kutladı.

Ramazanın yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğunu belirten Çolak, bayramı da birlik ve beraberlik içinde kutlayacaklarını vurguladı. Kaman'a yapılan yatırımlar ve hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Çolak, 2019 yılında yapılacak seçimler için şimdiden çalmadık kapı bırakmadan çalışacaklarını aktardı.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de Kaman’ın kendisi için ayrı bir yeri oluğunu vurgulayarak, 'Siyasi hayatımda önemli bir yere sahip olan Kaman’da sizlerle beraber bu mübarek günde bir arada bulunmaktan son derece mutluyum. Ramazan demek zaten bereket demek, huzur demektir. Allah’a ne kadar şükretsek az kalır. Tüm İslam alemine de bu huzuru sağlamak için bize çok iş düşüyor. Mazlum İslam coğrafyasının da huzur içinde yaşamasının sizlerin, bizlerin elinde olduğunu bilmeliyiz.' dedi.

AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ise İslam aleminin kan, gözyaşı ve acılarla Ramazan Bayramı'na hazırlandığını dile getirerek, 'Müslüman coğrafyaya baktığımızda maalesef kan, gözyaşı ve acılar var. Buradan onlar için dua edelim. Bizleri bugün burada ağırlayan, sizlerle buluşmamıza vesile olan değerli Kaman AK Parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

İftar programına, Kaman’da bulunan şehit aileleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kurum müdürleri ve yaklaşık 750 kişi katıldı.

Kaynak: AA