Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erol'un Baba Ocağında Yas Var

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Erol'un Konya'daki baba ocağına acı haber ulaştırıldı Haberi alınca fenalaşan şehidin babası, ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı, annesine ise sağlık ekipleri evde müdahale etti.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Erol'un (31), Konya'nın Seydişehir ilçesindeki babaevinde yas var.

Şehit Erol'un, İncesu Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haber İlçe Kaymakamı Aydın Erdoğan ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak Çelik tarafından verildi.

Haberi alan şehidin babası Abdullah (65), annesi Ayşe Erol ve kız kardeşi gözyaşlarına boğuldu. Fenalaşan baba, ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı, anneye de sağlık ekipleri evde müdahale etti.

Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı. Şehidin akrabaları, yakınları ve vatandaşlar da acı haber üzerine eve geldi.

Şehidin bekar olduğu ve yaklaşık 2 yıldır Tunceli'de görev yaptığı öğrenildi.
Kaynak: AA