Kanal İstanbul'un Geçeceği Güzergahta Konut Fiyatları Arttı

sahibinden.com, Kanal İstanbul'un geçeceği güzergahta adı geçen Küçükçekmece, Başakşehir, Esenyurt ve Arnavutköy'ün kentin gelecek vadeden bölgeleri arasına girdiğini duyurdu sahibinden.com Emlak Endeksi mayıs verilerine göre, satılık dairelerde Başakşehir'de ortalama metrekare fiyatları 3 bin 458 lira ile son 3 yılın en yüksek seviyesine çıktı

sahibinden.com, Kanal İstanbul'un geçeceği güzergahta adı geçen Küçükçekmece, Başakşehir, Esenyurt ve Arnavutköy'ün kentin gelecek vadeden bölgeleri arasına girdiğini duyurdu.

sahibinden.com, İstanbul'un çehresini değiştirecek dev projelerden Kanal İstanbul'un geçeceği güzergahta yer alan ilçeler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

sahibinden.com'dan yapılan açıklamaya göre, güzergahta adı geçen Küçükçekmece, Başakşehir, Esenyurt ve Arnavutköy, kentin gelecek vadeden bölgeleri arasına girdi.

sahibinden.com Emlak Endeksi mayıs verilerine göre, satılık dairelerde Başakşehir'de ortalama metrekare fiyatları 3 bin 458 lira ile son 3 yılın en yüksek seviyesine çıktı.

Başakşehir'i takip eden Küçükçekmece'de son 3 yılda metrekare fiyatları yüzde 51,52 artarak ortalama 3 bin 375 lira olurken, Arnavutköy'de ise son 3 yılda satılık konutlarda ortalama metrekare fiyatı yüzde 56,41'lik artışla 2 bin 170 lira oldu.

Kanal İstanbul güzergahı için adı geçen bir diğer ilçe olan Esenyurt'ta ise son 3 yılda satılık konutlarda metrekare fiyatı yüzde 37,42 artarak ortalama 2 bin 56 lira seviyesine çıktı.
Kaynak: AA