Bigadiç'te Askeri Personele İftarlı Veda

Bigadiç ilçesinde, başka birliklere tayini çıkan askeri personel onuruna iftar yemeği düzenlendi.

Bigadiç'teki görev süreleri dolarak başka birliklere tayinleri çıkan İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş ile astsubay ve uzman personele, Bor İşletmesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftarla veda edildi.

Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, etkinlikte yaptığı konuşmada, yemeğe katılanlara teşekkür ederek, 'Allah gününüzü ramazanınızı yaklaşan kadir gecemizi ve bayramımızı mübarek kılsın inşallah, bizlere de dualarınızı eksik etmeyiniz, hepinize çok teşekkür ediyoruz, hakkınızı helal edin, Allah utandırmasın diyorum.' dedi.

İlçe Jandarma Komutan Vekili Bora ise tayininin Doğubeyazıt'a çıktığını hatırlatarak, 'Burada güzel dostluklar edindik. Bundan sonra da hepimiz elimizden geldiği kadar görev yapmak için azami gayret sarf edeceğiz, herkese gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Sağolun, var olun.' diye konuştu.

Etkinlikte Bigadiç Kaymakam Altuğ Çağlar tarafından İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Çağlar ile tayinleri çıkan diğer askeri personele başarı belgesi takdim edildi.

Bigadiç Belediyesi Spor Kulübü Basın Sözcüsü Emrah Çakmak da Bora'ya voleybol takımının formasını hediye etti.

Düzenlenen iftara Cumhuriyet Savcısı Mehmet Fettahoğlu, İskele Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Tuncay Turan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, İlçe Emniyet Komiser Yardımcısı Soner Kocaman, Bor İşletme Müdürü Bilal Ambar, Bor İşletme Müdür Yardımcısı Ali Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Efe de katıldı.

Kaynak: AA