AK Parti İl Başkanı Temurci İftar Programlarına Katıldı

Temurci: '15 Temmuz’u unutmayın. Rabbim 15 Temmuz'da bütün şer odaklarının hesaplarını tersine çevirdi. 2019'a doğru hızla yol alıyoruz. Durmayacağız, yılmayacağız, ilk günkü aşkla çalışmalarımıza devam edeceğiz'

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı ve Çayeli Dernekler Federasyonu'nun iftar programlarına katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Ümraniye İlçe Başkanlığı ve Çayeli Dernekler Federasyonu iftarlarına katılan Temurci, İstanbul teşkilatının, kentin her ilçesinde 'Gönlümüz Bir, Soframız Bir' diyerek düzenlediği iftar ve sahur programlarıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Ramazanın, ümmetin ayı olduğunu ve müminler için bir fırsat taşıdığını ifade eden Temurci, şöyle konuştu:

'Bu sofralar, kardeşliğimizi arttıran, bizi biz yapan, birlik ve beraberliğimizin timsalidir. Bizler beraber yürüdük bu yollarda. Yağmurda, çamurda bir ve beraber olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dik durduk. Değerli kardeşlerim, kaderin üstünde bir kader, hesapların üstünde bir hesap olduğunu unutmayın. 15 Temmuz’u unutmayın. Rabbim 15 Temmuz'da bütün şer odaklarının hesaplarını tersine çevirdi. 2019'a doğru hızla yol alıyoruz. Durmayacağız, yılmayacağız, ilk günkü aşkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ülkemizi ve milletimizi hak ettiği yere getirmek mecburiyetindeyiz. Aşkımıza, sevdamıza, davamıza sahip çıkacağız. Bizim davamızın geleceği budur. AK Parti herhangi bir siyasi partinin adı değildir. AK Parti, Türk siyasi hayatının gerçeğidir. Her şeyden önce bir davadır. AK Parti medeniyetimizin bu topraklarda duaya dönüşmüş adıdır.'

Temurci, 16 Nisan’da çok kritik bir süreç yaşadıklarını, milletin verdiği kararla çift başlılığı bitirdiklerini kaydetti.

Kaynak: AA