Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Aksoy Açıklaması

'Vodafone olarak, HD ses Teknolojisi (VoLTE) ile tüketicilere en iyi ses deneyimini sunmaya ve aynı zamanda 4.5G teknolojisini herkes için erişilebilir kılmaya devam edeceğiz'

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şirket olarak HD ses Teknolojisi (VoLTE) ile tüketicilere en iyi ses deneyimini sunmaya ve aynı zamanda 4.5G teknolojisini herkes için erişilebilir kılmaya devam edeceklerini bildirdi.

Vodafone'dan yapılan açıklamaya göre şirket, Türkiye'nin en geniş HD Ses Kapsamasına sahip Vodafone SüperNet 4.5G ile de abonelerinin hayatına değer katmaya devam ediyor.

Vodafone, Babalar günü için hazırlanan reklam filminde de, Vodafone’un HD ses kalitesi ile mesafelerin ortadan kalktığı, sesin sanki yanınızdaymış gibi net olduğu ve uzakların yakın olduğu vurgulanıyor.

Engin Aksoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Vodafone Türkiye olarak teknolojiyi teknoloji için değil teknolojiyi insan için kullanmayı ve 4.5G'deki geniş kapsama güçleriyle Türkiye'de her yerde herkesin hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Abonelerine 4.5G'deki lider kapsama güçlerinin yanı sıra En Geniş HD Ses kapsamaları ile yüksek kalitede ses deneyimini de sunduklarını aktaran Aksoy, şunları kaydetti:

'Sevdikleriniz Türkiye'nin neresinde olursa olsun, yüksek ses kalitesi ile yanınızdalarmış gibi iletişim kurma imkanı sağlıyoruz. Babalar Gününe özel olarak hazırladığımız reklam filmimizde de bunu vurguluyor ve ayrıca abonelerimize özel çeşitli markalarda sağladığımız indirimlerle abonelerimizin babalarına hediye almalarını kolaylaştırıyoruz. Vodafone olarak, HD ses Teknolojisi (VoLTE) ile tüketicilere en iyi ses deneyimini sunmaya ve aynı zamanda 4.5G teknolojisini herkes için erişilebilir kılmaya devam edeceğiz.'

Öte yandan Vodafone'lular için Babalar Gününe özel çeşitli marka avantajları da bulunuyor. Aboneler, 'Vodafone Yanımda' mobil uygulamasının 'Bana ne var' bölümünü kullanarak, Homend.com.tr'de belirli ürünlerde 130 liraya varan indirimler ve ücretsiz kargo; Goldmasterhome.com'da ise babalar günü ve kişisel bakım ürünleri kategorilerinde yüzde 55 indirim ve ücretsiz kargo hizmetinden faydalanabiliyorlar.

Vodafone'luları Damat Tween ve DS Damat’ta ise yüzde 10 indirim fırsatı bekliyor. Hem babasına hem kendine yeni bir telefon almak isteyenler ise 2 adet Vestel Venüs V3 5580 alıp tek bir faturada ödeyebiliyor.

Vodafone HD Ses Teknolojisi (VoLTE) ile artık kalabalık veya arkada yoğun gürültünün olduğu ortamlarda bile sessiz bir odada konuşuyor gibi kaliteli bir görüşme deneyimi sağlanıyor.

Ayrıca HD ses Teknolojisi (VoLTE) ile birlikte, eskiden 6 saniye sürebilen sesli aramaların bağlanma süresi, neredeyse 1 saniyeye iniyor.

HD Ses Teknolojisi (VoLTE), aynı anda veri ve ses kullanımına izin verdiği için telefon görüşmeleri sırasında dosya indirmeye ya da göndermeye devam edebiliyor; konum veya fotoğraf paylaşılabiliyor.
Kaynak: AA