Mardin'de İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı

AK Parti Mardin İl Başkanlığı, AK Parti Genel Merkezi tarafından hazırlanan yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, yaptığı açıklamada, her yıl yapılan ramazan yardımlarını bu yıl artırarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalıştıklarını belirtti.

Yardımların önceden planlayarak il genelinde asıl gitmesi gereken yerlere ulaştırıldığını vurgulayan Dündar, yardımların belirli periyotlar halinde ramazan ayı bitinceye kadar devam edeceğini ifade etti.

Amaçlarının bu yardım paketlerini tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak olduğunu aktaran Dündar, 'Özellikle dikkat ettiğimiz başka bir husus, yardım malzemeleri dağıtılırken alan kişinin kim olduğuna bakılmıyor. Sadece mağdur olması ve ihtiyaç sahibi olması yetiyor.' ifadelerini kullandı.

Hükümetin şefkat elinin ne kadar büyük olduğuna bir kez daha şahit olduklarını belirten Dündar, şunları kaydetti:

'Özellikle 15 Temmuz darbe girişiminde darbecileri bertaraf ederek hükümetimize ve devletimize her türlü desteği veren herkese çok teşekkür ediyoruz. Gün birlik olma günüdür. Yardımlaşma ve dayanışma içinde olma günüdür. Bizler bu yardımlaşmayı ve kardeşliği sürdürdüğümüz sürece bizlere karşı kin, düşmanlık besleyen ve ülkemizi bataklığa sürüklemeye çalışan her kim ya da kimlerse asla başarılı olamayacaklardır. Yardımlar büyük ve küçük yaş gruplarına göre giyim, kuru bakliyat, muhtelif gıda, battaniye kısacası mağdur ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü malzemeden oluşuyor.'

Kaynak: AA