Malkara Ticaret Ve Sanayi Odası Ödül Töreni

Malkara Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsasının kuruluş yılı nedeniyle ihracat ve borsa tescil ödül töreni düzenlendi.

Malkara'da yüksek düzeyde gelir ve kurumlar vergisi beyan eden, ihracat yapmak suretiyle ülke ekonomisine değer katan ve yüksek miktarda borsa tescili yaparak çiftçinin ürününe değer kazandıran 52 kuruluş ve iş adamına düzenlenen iftar yemeği sonrasında ödülleri verildi.

İlçedeki bir düğün salonunda düzenlenen törende, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ümran Bilgin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası olarak ortaklaşa iftar ve ödül töreni düzenlediklerini belirtti.

Ümran, şunları kaydetti:

'İlçemizde en yüksek kurumlar vergisi, gelir vergisi beyan eden iş adamlarımız ile Organize Sanayi Bölgemizdeki fabrikalarımızdan ihracat yaparak ülke ekonomimize katkıda bulunan iş yerlerimizi ve yüksek miktarda borsa tescili yaparak çiftçinin ürününe değer katan üyelerimize ödül töreni düzenledik. Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası olarak başarılarının devamını diliyoruz.'

Ödül törenine ilçe Kaymakamı Erkan Karahan, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TSO Başkanı Ümran Bilgin, Borsa Başkanı Atilla Ayaz, ilçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Murat Kızıltan, Oda ve Birlik Başkanları, sanayiciler ve diğer misafirler katıldı.

Kaynak: AA