Hakkari'de Yol Çalışmaları

Hakkari'de başlatılan yol çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, il merkezinde Hakkari Belediyesi tarafından 25 Nisan 2017'de başlatılan yol, kaldırım ve alt yapı çalışmalarının Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü, VEDAŞ İl Müdürlüğü, TELEKOM İl Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde yürütüldüğü belirtildi.

Sümbül Mahallesi'nde (Tekser bölgesi) başlayan altyapı çalışmaların şu anda Hastane Kavşağı ve Çölemerik Caddesi'nde devam ettiği, temmuz ayı içerisinde İstiklal Caddesi'nde (Vakıf Kavşağı) sona ereceğine dikkat çekilen açıklamada şunlara yer verildi:

'27 Mart 2017 tarihinde yol asfaltlama işini PekYol İnşaat Firması üstlenmiştir. Yol asfaltlama çalışmalarına 01 Temmuz 2017 tarihinde başlanması planlanmakta olup, ilk etapta 6 bin 696 m asfaltlama çalışması Sümbül Mahallesi'nden (Tekser Bölgesi) başlayarak Atatürk Anıtı'na kadar devam edecektir.

Ayrıca alt yapı çalışmalarının tamamlanması ile birlikte diğer ara yolların asfaltlanması ve kaldırım çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapılacaktır. Bu bağlamda siz değerli vatandaşlarımızın daha sağlıklı, daha huzurlu bir yaşam standardına ulaşması amacıyla çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmekte olup, göstermiş olduğunuz anlayıştan dolayı teşekkür ederiz.''

Kaynak: AA