GÜNCELLEME - Bıçağın Seri Numarasından Zanlıyı Yakaladılar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kadını bıçakla yaralayan zanlı, bıçağın ambalajındaki seri numara sayesinde yakalandı Zanlı, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldıADLİYE SÜRECİ EKLENDİ.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kadını bıçakla yaralayan kişi, bıçağın ambalajının seri numarası sayesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 9 Mayıs'ta Antik Tiyatro mevkisinde otomobiline binen T.K'nin (34), yağma amacıyla aracında karnından ve ellerinden bıçaklanmasıyla ilgili soruşturma yürüten polis ekipleri, olay yerinde yeni açıldığı anlaşılan bir bıçak ambalajı buldu.

Ambalaj üzerindeki seri numaradan bıçağın Kocaeli'deki bir fabrikada üretildiği ve sadece bir süpermarketin Türkiye genelindeki şubelerinde satıldığı öğrenildi. Süpermarketin merkezi ile yapılan yazışma sonucu bıçağın, Bodrum Şehirlerarası Otobüs Terminali yakınındaki şubesinden olay günü saat 18.30'da satıldığını belirleyen polis ekipleri, iş yerinin güvenlik kamera görüntülerinden şüpheliyi belirledi.

Şüphelinin, olayın yaşanmasından 5 saat sonra, otobüs terminalinden İstanbul'a bilet aldığı ve oradan da ailesinin yaşadığı Bursa'nın İnegöl ilçesine gittiği belirlendi. Şüpheli Ü.Y. (31) Bursa'da gözaltına alınarak Bodrum'a getirildi.

Daha önce İstanbul'da 3 taksi gasbından kaydı olduğu, 15 yıl hapis cezası alıp 9,5 yıl hapis yattığı ve 5 ay önce cezaevinden çıktığı belirtilen şüpheli, Bodrum Asayiş Büro Amirliğinde ifade işlemlerinin ardından 'nitelikli yağma' ve 'kasten adam yaralama' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Şüpheli, çıkartıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu arada, özel bir hastanenin Bodrum ilçesindeki kliniklerinden sorumlu olduğu bildirilen yaralı kadının, İstanbul'da tedavisinin sürdüğü ve 4 parmağında his kaybı olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA