Valisi Baruş, Eğitim Yatırımları Hakkında Bilgi Aldı

Bolu Valisi Aydın Baruş, eğitim alanında Bolu'da genel bütçe ve özel idare bütçesinden yürütülen yatırım projelerinin son durumları ile ilgili brifing aldı.

Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü yatırımlarının görüşüldüğü toplantıda Vali Aydın Baruş, eğitim alanında Bolu'da, genel bütçe ve özel idare bütçesinden yürütülen 25 yatırımın son durumları ile ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi yetkililerinden sunum eşliğinde detaylı bilgi aldı.

Hayırseverler tarafından Bolu'da yapılan eğitim yatırımları hakkında da yetkililerden bilgi alan Baruş, brifingin ardından sunumda yer alan okul inşaatlarına giderek tek tek inceleme yapacağını kaydetti.

Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Kunuk, İl Özel İdaresi Plan, Proje, Yatırım ve İnşaat Müdürü Mehmet Ali Aytekin ile iki kurumun yetkililerinin yer aldığı toplantıda, il genelinde eğitim alanında yapılacak yatırımlar, yapılan projelerin son durumu, fiziki tamamlamalar, ödenekleri ve proje bedelleri gibi konular görüşüldü.

Kaynak: AA