Vali Azizoğlu'ndan Babalar Günü Mesajı

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, “Toplumun temel taşını oluşturan aile sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerler üzerine kurulmuş sosyal bir yapıdır” dedi.

Tüm çağdaş ülkelerde olduğu gibi, Ülkemizde de Haziran ayının üçüncü Pazar günü, 1985 yılından beri “Babalar Günü” olarak kutlandığını kaydeden Vali Azizoğlu, “Bu yıl ki “Babalar Günü’nü” de, 18 Haziran Pazar günü, toplumun temel taşını oluşturan değerli babalarımızın, bu anlamlı günlerini, ülkemiz genelinde olduğu gibi, Dadaşlar diyarı Erzurum Şehrimizde ve İlçelerinde de anlamına uygun olarak kutlanacak özel bir gündür.

Toplumun temel taşını oluşturan aile; sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerler üzerine kurulmuş bir sosyal yapıdır. Türk toplumunda, aile kavramının daha seçkin ve anlamlı bir yeri bulunmaktadır.

Bu günün küçükleri ve gençlerinin gelecekte kendilerinin de bir anne ve bir baba olacaklarını unutmadan, onların gönüllerini daima hoş tutmayı ve onlara hak ettikleri saygıyı göstermeleri gerekmektedir. Anne ve babaların da sevgi ve saygı duygularıyla ailenin korunması ve yaşatılması için, bu konuda çocuklarına iyi bir örnek olmaları, geleceğimiz için büyük önem arz etmektedir.

Bu vesileyle, Dadaş babaların ve baba adaylarının “Babalar Günü” nü içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygı duygularıyla güçlenen aile ocağı içinde, sağlıklı ve mutlu bir yaşam temenni ediyorum.” diye konuştu.

Kaynak: İHA