Özel İdare Genel Sekreteri Kaya'ya Ziyaret

Merkez, ilçe köy muhtarları ve köy derneklerinin temsilcileri, Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya'yı ziyaret etti.

İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkez Törnük köyü Muhtarı ve köy dernek başkanı, Ballıca, Aksu, Çandır, Gümüşlü, Kurşunlu, Tepehan, Merkezgözecik, Yalnızsöğüt, Avşarcık, Uzunkaya ve Gökçeharman köy muhtarları, Şarkışla Sarıkaya köy muhtarı, Koyulhisar İl Genel Meclis üyeleri, Divriği İl Genel Meclis Üyeleri ile Divriği Çukuröz Dernek Yönetimi ve Hacı Bektaşı Veli Anadolu Kültür Vakfı Sivas Şube Başkanı Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Muhtarlar ve diğer ilgililer köylerine yapılan hizmetlerden dolayı Kaya'ya teşekkür etti.

Muhtarlara kapılarının her zaman açık olduğunu aktaran Kaya, 'Taşrada yaşayan vatandaşların huzuru, bizim huzurumuzdur. Huzuru sağlamak, refah seviyesini yükseltmek için sorunları çözmek gerekiyor. Bu kapsamda her yıl olduğu gibi bu yılda önemli projeleri hayata geçireceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kaya, muhtarların taleplerinin program dahilinde aksatılmadan yerine getirileceğini belirterek, işlerin hızlı ve titizlik içinde yapılması için gayret göstereceklerini vurguladı.

Kaynak: AA