Gökçebağ Beldesine Çocuk Ve Dinlenme Parkı

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Siirt Belediyesi tarafından merkeze bağlı Gökçebağ beldesine yapılan çocuk ve dinlenme parkı törenle açıldı.

Beldenin orta noktasında 5 dönüme yakın atıl pozisyonda bulunan araziye çocuklar için oyun alanı ve vatandaşlar için dinlenme alanı yapıldı.

Gökçebağ Parkı’nın açılışında konuşan Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, Gökçebağ beldesinde güzel bir hizmetin açılışını hep birlikte yaptıklarını söyledi.

Belediyenin görevleri arasındaki en önemli hizmetlerinden birisinin de orayı yaşanılabilir kılacak ortamları hazırlamak olduğunu belirten Vali Tutulmaz, şöyle konuştu:

'Çocuklarımızdan başlayarak yetişkinlere kadar her dönemdeki yaşayanların huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlayacak altyapıları hazırlamak belediyelerin görevidir. Belediye sadece çöp toplamakla, su getirmekle meşgul değildir. Bunun yanında bu tür sosyal donatıları da yapmakla yükümlüdür. Bugün Gökçebağ beldemize güzel bir hizmeti hep beraber hizmete sokmuş oluyoruz. Bundan sonra da devamı gelecektir, ona inanıyoruz. Belediye Başkanvekilimiz gayretli bir şekilde Gökçebağ’ın sorunlarını çözme gayretindedir. Bundan sonraki çalışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz. Bu hizmetin de hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz.'

Belediye Başkanvekili Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın ise, Gökçebağ'da vatandaşların layık olduğu ve görmek istediği hizmetleri yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

Beldede açılışını yaptıkları parkı keyif ve mutlulukla çocuklarla birlikte açacaklarını aktaran Taşkın, '5 dönüme yakın beldemizin tam orta noktasında atıl pozisyonda arazimiz vardı. Vatandaşlarımızın akşamları serinde oturabilecek parka hem çocuklarımız için oyun alanlarına çevirdik. Bununla birlikte kalabalık bir şekilde Gökçebağ beldemizde de Siirt’te yaptığımız gibi Sayın Valimizin ve halkın katılımıyla da iftar yapacağız. Sosyal alanda gerek gençlerimize gerek çocuklarımıza hizmet devam edecek.' diye konuştu.

En yakın zamanda Gökçebağ beldesine bir halı saha kazandıracaklarına değinen Taşkın, gelen talepler doğrultusunda beldenin hak ettiği hizmeti alacağını sözlerine ekledi.

Açılışa, kurum amirleri ve belde sakinleri katıldı.

Kaynak: AA