'Gayrimenkul Sektörünü 1 Numaralı Güç Haline Getireceğiz'

'Türkiye'nin en önemli lokomotif ekonomik güçlerinden biri olan gayrimenkul sektörünü belki de 1 numaralı güç haline getireceğiz' 'Sektörün tüm yapı taşlarını bir araya getirecek bu atılımın gelecekle sektör arasında kurulmuş sağlam bir köprü olacağına inancımız tam'.

Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, 'Türkiye'nin en önemli lokomotif ekonomik güçlerinden biri olan gayrimenkul sektörünü belki de 1 numaralı güç haline getireceğiz.' dedi.

Alkaş tarafından 5-6 Aralık'ta Four Seasons Hotel Bosphorus'ta gerçekleştirilecek olan 'gayrimenkul sektörünün büyük buluşması' RE 360'ın tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan Alkaş, 'RE360' ile oluşturulacak ortak yarar platformunun yaratacağı ortak akıl ve buradan doğacak sinerjiyle gayrimenkul sektörünün hem ulusal hem de uluslararası arenadaki katma değerinin daha da artacağına inandıklarını söyledi.

Alkaş, şunları kaydetti:

'Biz, temelleri sağlam bir geleceği hep birlikte inşa edeceğimize inanarak bu yola çıktık. Türkiye'nin en önemli lokomotif ekonomik güçlerinden biri olan gayrimenkul sektörünü belki de 1 numaralı güç haline getireceğiz. Sektörün tüm yapı taşlarını bir araya getirecek bu atılımın gelecekle sektör arasında kurulmuş sağlam bir köprü olacağına inancımız tam.'

- 'Hedefimiz 360 derece bakabilmek'

Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer de hedeflerinin gayrimenkul sektöründe tüm paydaşları bir araya getirerek sinerji yaratmak olduğunun altını çizdi.

Hedeflerinin 360 derece bakabilmek olduğunu belirten Aközer, 'Ofis, konut, sağlık yatırımları, ulaşım ve turizm yatırımlarının yanı sıra bu sektöre ürün ve hizmet veren firmaların ve kamu katılımı ile vizyon geliştirici, sektörü yakınlaştırıcı ve daha sonra uluslararası boyuta taşıyacağımız bir konferans hedefliyoruz.' dedi.

Aközer, 'Herkes ve her şey diyerek yola çıktık. Sektöre dair her şeyi kapsayacak, sektörde konuşmak, tanışmak, iş birliği yapmak için herkesi bir araya getirecek bir buluşmanın hazırlığı içindeyiz.' şeklinde konuştu.

Aközer, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Bu ortak platformu kurgulamak ve bu büyük buluşmayı gerçekleştirmekten heyecan duyuyoruz. Yaklaşık 1 yıldır ince ince üzerinde çalıştığımız, sektör paydaşlarının görüşlerini alarak ilmek ilmek işlediğimiz bu buluşma, sektörün gündemindeki konuları ele alacak.'
Kaynak: AA