Çay Belediyesinden İlçe Halkına İftar

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, ilçe halkına iftar yemeği verdi.

Çay Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Yuvam aile çay bahçesinde verilen iftarda Yeşil Cami İmam Hatibi Ali Kamit'in Kuran tilavetinin ardından ilçe Müftüsü Adem Yıldız dua yaptı.

İftar yemeğine, Kaymakam Turan Erdoğan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş İlker Yakar, Cumhuriyet Savcıları Maksut Aral, Ahmet Kabadayı, Emniyet Müdürü Ahmet Sadık Semerci, Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Salih Kaygısız, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş örgüt temsilcileri, mahalle muhtarları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Çay Belediye Başkanı Hüseyin Çağrı, fert ve toplum olarak huzura, sevgiye ve saygıya, yardımlaşmaya ve birbirimizi anlamaya ihtiyacımız olduğunu kaydetti.

Günlük hayatımızda kişisel zaaflardan dolayı ortaya çıkan bir takım eksiklikleri ve hataları ramazan ayını fırsat bilerek gidermemiz gerektiğini anımsatan Çağrı, şöyle devam etti:

'Dünyevi istek ve arzularımız sebebiyle zaman zaman ihmal ettiğimiz akraba ve komşu ilişkilerimize önem vermeliyiz. İhtiyaç içerisinde ve zor şartlar altında yaşamını sürdürmek zorunda kalan insanlarımızın maddi ve manevi yardımlarına koşarak, bu zaman diliminde onlara daha fazla yardımcı olmalıyız. Ramazan ayının ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini, bizleri olgunlaştırmasını ve yüceltmesini cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.'

Kaynak: AA