Türkiye ayağa kalktı Kılıçdaroğlu rahatsız oldu

Tüm dünyayı kıskandıran büyüme rakamlarına imza atan, faizi, işsizliği, enflasyonu tek haneye düşüren AK Parti Hükümetleri'nin başarısına gölge düşürmek üzere organize edilen 'Gezi' eylemleri ve ardından 17-25 Aralık darbe girişimi ile devam eden süreçte devreye terör girdi. Peki yine aynı oyun mu oynanıyor?

Türkiye ayağa kalktı Kılıçdaroğlu rahatsız oldu
Türkiye ayağa kalktı Kılıçdaroğlu rahatsız oldu
15 Temmuz ihanetinin ardından FETÖ'cülerin dilinden 15 Haziran tarihi hiç düşmedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan da FETÖ'cülere selam niteliğinde bir çağrı geldi. Kılıçdaroğlu, 15 Haziran'da Ankara Güven Park'ta FETÖ'cülerin ekmeğine yağ çalan kaos yürüyüşünü başlattı.

15 Haziran'da, Ankara'daki Güven Park'tan bir yürüyüş başlatacaklarını duyuran ve halkı sokağa çağıran Kılıçdaroğlu, bu hareketiyle adeta FETÖ'cülere darbe yalanlarına destek verirken yürüyüşün Türkiye'nin ayağa kalkmaya başladığı bir döneme denk gelmesi de dikkatlerden kaçmadı.

TÜRKİYE AYAĞA KALKTI ÜST AKIL RAHATSIZ OLDU

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından  yapılan açıklamaya göre, Türkiye ekonomisi, yılın ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5 büyüdü. Borsa İstanbul yürüyüş kararından bir gün önce 99.636,27 puan ile tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirdi.Borsa İstanbul'daki rekorların ardından döviz Türk lirası karşısında değer kaybetti.

AMAÇ KAOS MU?


Türkiye referandumun ardından ekonomik alanda büyük bir atılım yaşanırken ülkeyi karıştırmak isteyen Üst akıl bunlardan rahatsız mı oldu? Kılıçdaroğlu'nun ülkeyi kaosa götürebilecek bu skandal yürüyüşün zamanlaması tesadüf mü? Kılıçdaroğlu Gezi'de olduğu gibi üst akıldan yine talimat mı aldı? Bu sorular cevap bekliyor. 

Türkiye ayağa kalktı Kılıçdaroğlu rahatsız oldu