Mavibahçe'ye Dünya Çapında Ödül

MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin gökyüzünde ziyafet etkinliği, perakendenin Oscar’ı kabul edilen Solal Pazarlama Ödülü’ne layık görüldü.

Mavibahçe'ye Dünya Çapında Ödül
AVM sektöründe önemli bir yeri olan Hermes ödüllerinden 8 tanesini almaya hak kazanan MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin gökyüzünde ziyafet etkinliği, perakendenin Oscar’ı kabul edilen Solal Pazarlama Ödülü’ne layık görüldüğü açıklandı.

Mavibahçe’den yapılan açıklamaya göre Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl gerçekleştirilen, Avusturya’nın başkenti Viyana’da düzenlenen Solal Pazarlama Ödülleri’nin yıldızlarından biri de, MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi oldu. Solal Pazarlama Ödülleri’nde MaviBahçe, İzmir Gourmet Guide’ın katkılarıyla hazırlanıp, ECE Türkiye ve Marca Event’in işbirliğiyle hayata geçirilen “Gökyüzünde Ziyafet” projesiyle “Marka Bilinirliği ve Yeniden Konumlandırma Kategorisi” nde “Gümüş Ödül” ün sahibi oldu. İzmir ve Türkiye’nin gurur vesilesi olan bu ödülü, MaviBahçe AVM Genel Müdürü Vedat Özeren yetkililerinden elinden aldı.

55 metre yükseklikte ziyafet, MaviBahçe’ye ‘Gümüş Ödül’ getirdi

İzmir’in en sevilen yaşam ve alışveriş merkezi özelliğini taşıyan Mavibahçe, ‘2017 ICSC Solal Pazarlama’da bu yıl verilen 5 gümüş ödülden birini Türkiye’ye getirdi. ECE Türkiye ve Marca Event’in ortak çalışması “Gökyüzünde Ziyafet” projesiyle törende ilgi odağı olan MaviBahçe, 2016 yılında gerçekleştirdiği etkinlik ile ziyaretçilerinin ayaklarını yerden keserek; hedeflediği kitle üzerinde, böylesi verimli bir projeyle unutulmayacak izler bıraktı. “Gökyüzünde Ziyafet” etkinliği ziyaretçilere yaklaşık bir saat boyunca gökyüzünde müthiş ve eşsiz bir ziyafet fırsatı sundu. 55 metre yükseklikte yemek yeme deneyimi yaşamak isteyen lezzet tutkunları etkinliğe yoğun ilgi gösterdi. “Gökyüzünde Ziyafet” projesi ile MaviBahçe, bir alışveriş merkezinden çok daha fazlası olduğunu gösterirken ve İzmir’de bir ilke imza atarak ’Gökyüzünde Ziyafet’ projesini hayata geçirirken; ziyaretçileri ile kalıcı bağlar kurmayı da başarmış oldu.
Kaynak: İHA