Kumbarasını Balıkesirspor'a Bağışladı, Tableti Hakkari'den Geldi

Hakkari’de görev yapan Balıkesirli Uzman Çavuş Mehmet İnce, tablet almak için kumbarasında biriktirdiği parasını Balıkesirspor’a bağışlayan Yusuf İnce’ye Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu aracılığıyla tablet aldı.

Kumbarasını Balıkesirspor'a Bağışladı, Tableti Hakkari'den Geldi
Balıkesirspor taraftarı Yusuf İnce, tablet almak için biriktirdiği kumbarasındaki parayı Balıkesirspor’a bağışlamış ve Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu’nu ziyaret etmişti. Bu güzel hareket sosyal medyadan duyulunca Hakkari’de görev yapan Balıkesirli Uzman Çavuş Mehmet İnce, Başkan Zekai Kafaoğlu’na mesaj atarak, “İyi akşamlar Başkanım. Kumbarasındaki parasını Balıkesirspor’a bağışlayan genç taraftarımıza tablet almak istiyorum” dedi.

Bunun üzerine Başkan Kafaoğlu, Uzman Çavuş ile irtibata geçti ve Balıkesirli bir firmadan tablet alınarak Yusuf İnce’ye teslim edildi. Başkan Zekai Kafaoğlu Yusuf İnce’ye alınan tableti vererek, "Kumbaranı Balıkesirspor’a bağışladın, kumbara içindeki paralarla tablet almak istiyormuşsun. Sana tableti biz almak istiyorduk ama sosyal medyadan paylaşınca Balıkesirli olan ve Hakkari’de görev yapan Uzman Çavuş Mehmet Işık kardeşimiz bana mesaj göndererek, “Tableti ben alıp hediye etmek istiyorum” dedi ve tableti gönderdi. Niyetin halis olunca tabletin geldi. Herkese örnek olduğun için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yusuf İnce de, "Mehmet Işık ağabeyimi gönderdiği hediye için teşekkür ediyorum, görevinde başarılar diliyorum” dedi.



Kafaoğlu: "Sizler sayesinde bayrağımız dalgalanacak"

Tableti küçük taraftara teslim eden Başkan Kafaoğlu, Hakkari’de görev yapan Uzman Çavuş Mehmet Işık’ı arayarak telefon ile görüştü ve düşüncelerini aktararak, “Mehmet Işık kardeşim yaptığın jestten dolayı teşekkür ediyorum, tabletini teslim ettik. Hemşehrimiz olarak Hakkari’de görev yapıyorsunuz. Sizler orada nöbet tuttuğunuz müddetçe bizler barış ve huzur içerisindeyiz. 80 milyon insanımızın gönlü sizlerle. Sizler sayesinde bayrağımız dalgalanacak. İyi mesailer” yorumunu yaptı.

Mehmet Işık da, “Küçük yaşta böyle bir şey yapman beni gururlandırdı. Balıkesirspor’a sahip çıkmandan dolayı teşekkür ediyorum. Sosyal medyadan da görünce etkilendim. Hediyemi güle güle kullan” dedi.

Kaynak: İHA