İlahi Konserine Yoğun İlgi

Keçiören Belediyesinin Ramazan-ı Şerifin 19. gününde düzenlediği 8. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri’nde Ömer Karaoğlu, ilahileriyle sahne aldı.

İlahi Konserine Yoğun İlgi
Kalaba Kent Meydanı’nda düzenlenen konser öncesi Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, gençlerle birlikte Genç Keçiören Evi’nin açılışını yaptı. Gecenin ilk gösterisi olan Keçiören Belediyesi Konservatuvarı Çocuk Halk Oyunları Seymenler Ekibini Başkan Ak adını taşıyan torunu Mustafa Ak ile birlikte tempo tutarak izledi. Daha sonra sahne alan Ömer Karaoğlu ilahileriyle manevi atmosferi doruğa çıkarırken, “Şehit Tahtında Rabbe Gülümser” ilahisi büyük alkış aldı.

Program sonrası Karaoğlu’na teşekkür eden Başkan Ak, “İlk kez bu kadar geç saatte bu kadar yoğun bir kalabalık görüyorum. Konserin ne kadar beğenildiğinin de kanıtı bu” derken, Karaoğlu’nu anti emperyalist, anti faşist, anti komünist, anti firavunist olarak tanımladı ve gelecek nesillerin yetişmesine katkı sunduğunu belirtti.

Program sonunda Ak, Karaoğlu’na, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Enes Günay’a ve AK Parti Keçiören Gençlik Kolları Başkanı Murat Tunçbilek’e gecenin anısına hediye verdi.
Kaynak: İHA