İhtiyaç Sahipleri İle Yemeklerini Paylaşıyorlar

Beşir Derneği Sivas Şubesi üyeleri, "Bir Kap Bir Kalp" projesi kapsamında evlerde pişirilen yemekleri, iftar saatinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyor.

İhtiyaç Sahipleri İle Yemeklerini Paylaşıyorlar
Beşir Derneği Sivas Temsilciliği, Ramazan ayında, dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı "Bir Kap Bir Kalp" projesiyle, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen hayırseverlere köprü oluyor. Tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalarak, hayırseverler tarafından hazırlanan çeşitli sıcak yemekleri, bekleyen ailelere ulaştırıyor.

Beşir Derneği Sivas Temsilcisi Ahmet Bilgi, tespit ettikleri ailelere Ramazan ayı boyunca sıcak yemek ulaştırmaya çalıştıklarını belirterek, "Hayır sahiplerinin evinde pişen sıcak yemeği sefer tasları ile gidiyoruz evlerinden alıyoruz, onu hayır sever adına ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Hayır sahipleri internet adresimizden bize ulaşıp bu projeye destek verebilirler, yine hayır almak isteyen ihtiyaç sahipleri de yine aynı siteden form doldurarak talep edebilirler" dedi.

Hayır sahipleri ise yapılan bu projeden memnun olduklarını ve böyle projelerin çoğalmasını ve devam etmesini istedi.
Kaynak: İHA