Gazetecinin Kamerasının Çalınma Anı Görüntülendi

Basın mensubu Salman'ın otomobilinin camını kıran kişi, araçtaki kamerayı çaldı.

Ordu merkezli uydudan yayın yapan ORDU TV 52'nin İstanbul sorumlusu Zeki Salman'ın park halindeki otomobilinin camını kıran zanlı, koltuktaki kamerayı çalarak kaçtı.

Alınan bilgiye göre, Salman, İstanbul Esenyurt'ta bir iş merkezinin önüne otomobilini park ederek iş merkezine çıktı. Bu sırada otomobilin yanına gelen kişi, çevresini kontrol ettikten sonra taşla arka camı kırarak koltuktaki kamerayı alıp kaçtı.

Yaşanan hırsızlık anı ise iş merkezinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Yaklaşık 2 ay önce de Ordu'nun Fatsa ilçesindeki evine hırsız giren ve dizüstü bilgisayarı çalınan Zeki Salman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Şirketin otomobilini park ederek iş merkezine çıktım, geri döndüğümde otomobilin camı kırılmıştı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceledik, hırsız kamerayı çalıp kaçmış. Polis karakoluna gidip şikayetçi oldum.' dedi.

Zararının en az 6 bin lira olduğunu belirten Salman, bir an önce hırsızın bulunup kamerasının kendisine teslim edilmesini istedi.

Zeki Salman, Fatsa'daki evinin de soyulduğunu, üst üste yaşadığı bu talihsizliğin kendisini ve ailesini üzdüğünü kaydetti.
Kaynak: AA