Emet Belediyesi Personeline İftar

Emet Belediyesi bünyesinde çalışan işçi ve memur personel ile aileleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Emet Belediyesi Personeline İftar
Emet Termal Resort Emeti Hatun Salonunda düzenlenen iftarda Belediye Başkanı Mustafa Koca’nın misafirleri belediye çalışanları ve aileleriydi.

İftar sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Koca, Emet belediyesi olarak işçisiyle memuruyla büyük bir aile olduklarını belirterek;”Bu sizlerle 9. Ramazan iftarımız. Hepimizin görevleri, statüleri farklı olsa da Emet belediyesi olarak halkımıza hizmet vermek için çalışıyoruz. Mustafa Koca olarak her zaman sizleri bir kardeş, bir ağabey olarak gördüm. İnşallah birlikte çalışıp üreterek halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz “dedi.

Başkandan taşeron işçilere müjde!

Taşeron işçilerine sendikal haklarını veren ilk belediyelerin arasında yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Mustafa Koca;”Öncelikle fen işleri ve su işlerinde çalışan taşeron kardeşlerimizin sözleşmesi imzalandı. Artık taşeron işçilerimizde kadrolu işçilerimiz gibi yol, yemek parası, çocuk parası, sendika ikramiyesi gibi haklardan yararlanacaklar. Hemen akabinde tüm birimlerdeki taşeron kardeşlerimizin sözleşmeleri imzalanacak. Kütahya geneli belediyeler arasında taşeron işçilerimizin haklarını veren ilk belediyelerin arasında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Hepinize hayırlı olsun “diye konuştu.

Gecede yeni sözleşme ile zam ve sosyal haklarını alan taşeron işçiler Belediye Başkanı Mustafa Koca’ya şükranlarını sunarak çiçek takdim ettiler.

Kısa bir süre önce Emet Belediyesinden emekliye ayrılan Mustafa Narşap ve Sami Öziğdeci’ye Belediye Başkanı Mustafa Koca tarafından belediye ve Emet’e verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek birer plaket takdim edildi.

Halen Emet belediyesi bünyesinde 26 memur, 36 kadrolu işçi ve 68 taşeron işçi çalışıyor. Ayrıca kurumda İŞKUR toplum yararına hizmet projesi kapsamında 10 işçi istihdam ediliyor.(EFE)
Kaynak: İHA