Çeşmealtı Gece Pazarı Konserle Açıldı

Urla Belediyesinin büyük ilgi gören pazarlarından Çeşmealtı Gece Pazarı, sezonu bir konserle açarken, konser ilgiyle izlendi.

Çeşmealtı Gece Pazarı Konserle Açıldı
Urla Belediyesinin büyük ilgi gören pazarlarından Çeşmealtı Gece Pazarı sezonu çeşitli etkinliklerle açtı. İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğunun konser ve gösterisini Çeşmealtı sakinlerinin yanı sıra beldeye gelen konuklar da ilgiyle izledi. İzmir Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın da izleyiciler arasında yer aldığı konserde, geçtiğimiz günlerde teröristler tarafından şehit edilen öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ın seslendirdiği türkünün söylenmesiyle duygu dolu anlar yaşattı.

Konserin ardından İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu Müdürü Ayşem Ünal Güvenç’e çiçek takdim eden Başkan Uyar, verilen konserden dolayı tüm topluluk ekibine teşekkür etti. Uyar, "Çok güzel bir gece geçirdik. Bazen duygulandık, bazen eğlendik. İzmir’in kadını da, erkeği de efedir. Sadece zeybek oynarken diz çökerler. Onu da bu güzel akşamda oynanan zeybek ile bir kez daha gördük. Aynı zamanda bugün benim doğum günüm. Ve bu akşam burada muazzam bir kalabalık var. Bu da bana en güzel hediye oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gece pazarımız hayırlı olsun" dedi.

Konserin sonunda ise söylenen İzmir Marşına izleyiciler ellerindeki Türk Bayraklarıyla coşkulu bir şekilde eşlik etti.
Kaynak: İHA