Başkan Kamil Saraçoğlu Açıklaması Bizim, Bizden Başka Dostumuz Yok

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Tomruk ile teşkilat üyeleri Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Kamil Saraçoğlu Açıklaması Bizim, Bizden Başka Dostumuz Yok
Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu’na kabullerinden dolayı teşekkür eden MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk, faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Tomruk, “Kütahya’mıza hem yatırım hem sanayi noktasında sosyokültürel çalışmalarla ilgili sürekli projeler üreteceğiz. Artık Kütahya’da birlikte hareket edilmeli. Bu durumu tadından yenmeyen bir aş haline getirmemiz gerekiyor. Yıkıcı bir muhalefet olma derdimiz yok. Amacımız doğruyu en iyi şekilde uygulamak” dedi.

MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan Tomruk ile ekibine görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 15 Temmuz’da yaşanan bu hain FETÖ terör örgütünün darbe girişimi ile beraber şunu hep birlikte gördük ki, bizim bizden başka dostumuz yok. Biz birlikte, bir arada olduğumuz zaman, bir olduğumuz zaman iri olabiliyoruz, diri olabiliyoruz. Genel Başkan Devlet Bahçeli hem yeni kapı ruhunda, hem de akabinde referandumla ilgili süreci başlatan kişi olarak gerçekten Türkiye’nin birlikteliğine en önemli katkıda bulunanlardan biri oldu. Ben başkanın şahsında tüm teşkilatınıza tekrar teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA