Akyürek Açıklaması 'Karatay'daki Değişimde Muhtarların Büyük Katkısı Var'

Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen Ahmet Küçük ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay’ın son 10 yılda değişimi en çok yaşayan ilçe olduğunu, yaşanan değişimde muhtarların çok önemli katkısı olduğunu söyledi.

Akyürek Açıklaması 'Karatay'daki Değişimde Muhtarların Büyük Katkısı Var'
Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanlığı’na seçilen Ahmet Küçük ve yönetim kurulu üyeleri Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’i makamında ziyaret etti.

Karatay’ın son 10 yılda değişimi en çok yaşayan ilçe olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, son 10 yılda ilçeye kazandırılan Konya Adliyesi, KTO Karatay Üniversitesi, yapımı devam eden şehir hastanesi, Büyükşehir Spor ve Kongre Merkezi, Mevlana Kültür Merkezi, İstiklal Harbi Şehitleri Abidesi, 5 yıldızlı otel ve yapımı başlayacak olan müzeler gibi büyük projelerle Mevlana ve çevresinde başlayan büyük değişimin her alana sirayet ettiğini ifade etti.

Yaşanan değişimde Karatay Belediyesi’nin ve Karatay muhtarlarının çok önemli katkısı olduğunu dile getiren Başkan Akyürek, “Büyükşehir Belediyesi olarak biz de şehrimizin tamamında özellikle şehir merkezimizde şehrimizi geliştirmek için birçok önemli çalışmaya imza attık. Bugüne kadar yapılan her çalışmada desteklerinizi gördük. Bütün Karatay muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Yeni görev alan muhtarlar dernek başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” dedi.

Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük ise yönetimde yer alan muhtarları tanıtarak, derneğe ve muhtarlara bugüne kadar verdiği destek nedeniyle Başkan Akyürek’e teşekkür etti.
Kaynak: İHA