5 İldeki Camilerden Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

Bolu, Düzce, Kocaeli, Karabük ve Zonguldak'da camilerden hırsızlık yaptığı iddiasıyla aranan şüpheli, Bolu'da gözaltına alındı.

Bolu, Düzce, Kocaeli, Karabük ve Zonguldak'ta camilerden hırsızlık yaptığı iddiasıyla bir kişi Bolu'da yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Düzce, Kocaeli, Karabük, Zonguldak ile Bolu kent merkezinde Sağlık, Dağkent, Semerkant, Kuruçay, Karamanlı, Karaçayır ve Çıkınlar Mahallesi’nde bulunan camilerde yardım kutularını, imam ve müezzin odalarındaki bilgisayarları çalarak yakalanmamak için de güvenlik kamera kayıtlarını alan hırsızı bulmak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Ekipler, hırsızlığın yapıldığı caminin bulunduğu bölgelerdeki güvenlik kameralarını tek tek inceledi. Camilere girerek cemaatle namaz kıldığı, cami boşaldıktan sonra da hırsızlık yaptığı belirlenen H.K, ekipler tarafından yapılan operasyonda evinde gözaltına alındı.

Yanında bulunan çantada tornavida, levye, çekiç gibi malzemeler ele geçirilen ve mobilyacı olduğunu iddia eden şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi.

Şüphelinin Bolu'nun yanı sıra Düzce, Kocaeli, Karabük ve Zonguldak'taki birçok camide aynı şekilde hırsızlık yaptığı öğrenildi.
Kaynak: AA