Viranşehir'de Belediye Çalışmaları

Viranşehir Belediye Başkanvekili Kaymakam Ömer Çimşit, ilçede bu yıl 200 bin metrekare parke döşeme çalışması yapacaklarını belirtti.

Kaymakam Çimşit ve beraberindeki yardımcıları Halaf Kete ve Arslan Çiftçi ile birlikte, ilçe merkezindeki Bahçelievler Mahallesi'nde düzenlenen törenle bu yıl kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını başlattı.

İlçenin modern ve estetik görünüme kavuşması için yoğun çaba gösterdiklerini ifade eden Çimşit, şehir merkezinde 16, kırsalda ise 13 mahallede bu kapsamda çalışma yapacaklarını belirtti.

Viranşehir'de parke taşı döşenmeyen yerleşim birimi kalmamasını hedeflediklerini vurgulayan Çimşit, şunları kaydetti:

'Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemize yaklaşık 200 bin metrekare kilitli parke taşı döşemeyi hedefledik. Buna bağlı olarak 2017 yılında da ilçemizde eksik kalan mahallelerde kilitli parke taş çalışmalarını kaldığı yerden devam ettireceğiz. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarına başladı. İlçemizde kilitli parke çalışması yapılmayan hiçbir yer kalmayacak. Hizmet belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışıyoruz. Gayemiz, kadim şehrimiz Viranşehir'i her alanda modern bir ilçe haline getirmektir.'

Vatandaşlar da hizmetlerinden dolayı belediye ekiplerine teşekkür etti.

Kaynak: AA