Vali Yazıcı, Jandarma Teşkilatını Kutladı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Taner Büyükgöz ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Vali Yazıcı, Jandarma Teşkilatı’nın 178.kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, "Jandarma Teşkilatı büyük bir fedakarlıkla gayretle vazife icra etmektedir. Hepsini kutluyorum" dedi.

Vali Yazıcı, Jandarma Teşkilatını Kutladı
Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 178. yıl dönümü nedeniyle gerçekleşen ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden ve Jandarma Teşkilatı’nın 178. yılını tebrik eden Vali Ersin Yazıcı, köklü bir tarihe sahip olan Jandarmanın kuruluşundan bugüne fedakarca görev yaptığını söyledi.



Jandarmanın ülke genelinde halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması yönünde önemli hizmetleri yerine getirdiğini söyleyen Vali Yazıcı, "Jandarmamız her geçen gün kendisini geliştirerek ülkemizde huzur ve güvenliğin temininde çok takdir edilecek bir yere ulaşmıştır. Balıkesir’de de Jandarma Teşkilatı büyük bir fedakarlıkla gayretle vazife icra etmektedir. Bu ziyaret vesilesiyle; Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü tekrar kutluyor, görevleri sırasında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, tüm Jandarma Teşkilatına başarılar diliyorum" dedi.

Vali Ersin Yazıcı’ya kabullerinden dolayı teşekkür eden İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Taner Büyükgöz ise gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgiler verdi.

İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Taner Büyükgöz, Balıkesir’de görev yapmaktan onur duyduklarını ifade ederek, bu anlamda vatandaşlara en iyi hizmeti verebilmek maksadıyla jandarma personelinin özveri ile çalıştığını belirtti.

Kaynak: İHA