Vali Şahin'den 'Mevsimlik Tarım İşçisi' Uyarısı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, “Mevsimlik gezici tarım işçileri ile ilgili çok dikkatli, titiz, bir o kadar da hassas davranmalıyız” dedi.

Vali Şahin'den 'Mevsimlik Tarım İşçisi' Uyarısı
Mevsimlik Gezici Tarım İşçilerinin Çalışma ve Sosyal Hayatlarının İyileştirilmesi Projesi toplantısı, Valilik Toplantı Salonunda Vali İbrahim Şahin’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali İbrahim Şahin, “Arkadaşlar, mevsimlik gezici tarım işçileri ile ilgili hükümetimizin çok ciddi kararlılığı var. Bizim de çok tedbirli dikkatli davranmamız gerekiyor. İnsani açıdan onların ihtiyaç duydukları alt yapı çalışmalarını yapmak hem de güvenlik açısından bizim dikkat etmemiz gereken konulardır. Burada ilgili yetkililer görevleri gereği üzerilerine düşen görevi yerine getirsinler istiyoruz. Toplantının sonrasında alınan kararların bir an önce icraata geçirilmesi gerekiyor. Mevsimlik gezici tarım işçileri ile ilgili çok dikkatli titiz bir o kadarda hassas davranmalıyız” diye konuştu.

Toplantıya ayrıca, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, ilgili kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Kaynak: İHA