Türk Telekom'un Türkiye'nin En Değerli Markası Seçilmesi

Türk Telekom Üst Yöneticisi Doany: 'Bu yıl sekizinci kez Türkiye'nin en değerli markası olduk' 'Bundan sonraki süreçte de bugüne kadar erişemediğimiz müşteri segmentlerine daha yakından dokunup onlara benzersiz bir değer yaratma konusunda durmaksızın çalışacağız'.

Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Paul Doany, bu yıl sekizinci kez Türkiye'nin en değerli markası olduklarını belirterek, 'Bundan sonraki süreçte de bugüne kadar erişemediğimiz müşteri segmentlerine daha yakından dokunup onlara benzersiz bir değer yaratma konusunda durmaksızın çalışacağız.' değerlendirmesinde bulundu.

Doany, Türk Telekom'un uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in araştırmasına göre, 2,6 milyar doları aşan değeriyle Türkiye'nin en değerli markası seçilmesine ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Daha önce yedi kez en değerli marka olduklarını anımsatan Doany, geçen yılın başında gerçekleştirdikleri marka birleşmesinin pozitif sonuçlarını her geçen gün daha fazla almaya başladıklarını aktardı.

Doany, Türkiye'nin en büyük marka dönüşümlerinden birini başarıyla gerçekleştirdiklerini belirterek, bu dönüşüm sayesinde geçen yıl 1,5 milyon yeni net müşteri ile 2008'deki halka arzdan bu yana en yüksek yıllık abone kazanımını sağladıklarını ve Türk Telekom'un değerinde tarihi bir rekora imza attıklarını vurguladı.

Brand Finance'in 20'yi aşkın ülkede gerçekleştirdiği marka değeri araştırmasında bu yıl sekizinci kez Türkiye'nin en değerli markası olarak yer aldıklarını aktaran Doany, şu değerlendirmelerde bulundu:

'Türkiye'nin dört bir yanında görev alan ve bu başarıda büyük katkısı olan 34 bin kişilik büyük Türk Telekom ailesini gönülden tebrik ediyorum. Son derece geniş ürün ve hizmet yelpazesine sahip lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi olarak 81 ile yayılmış altyapımız ve 39,2 milyon müşterimizle Türkiye'nin tamamında hayata dokunuyoruz.

Türk Telekom markası ile yüksek teknoloji, kaliteli hizmet ve insanlarımızın ihtiyaçlarına en etkin şekilde cevap verebilmek en önemli önceliklerimiz arasında. Bundan sonraki süreçte de bugüne kadar erişemediğimiz müşteri segmentlerine daha yakından dokunup onlara benzersiz bir değer yaratma konusunda durmaksızın çalışacağız.'
Kaynak: AA