Türk Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 178. Yıl Dönümü

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 'Jandarmamız özellikle terörle mücadelede yazdıkları tarihi destanlarla milletimizin gurur vesilesi olmuştur.' dedi.

Tin, Jandarma teşkilatının kuruluşunun 178. yıl dönümüyle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, devletin kudret ve adaletinin yanı sıra şefkat ve merhametini temsil eden jandarma teşkilatının milletin huzur ve güvenliği ile vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için fedakarca görev yaptığını kaydetti.

En zor şartlarda bile görevini her şeyin üstünde gören kahraman jandarmanın ülkenin her bir köşesinde bilgi, tecrübe ve deneyimleriyle ortaya koydukları cesaretin milletin göğsünü kabarttığını belirten Tin, mesajında şunlara yer verdi:

'Jandarmamız başarılarıyla övünç kaynağı olmaktadır. Jandarma teşkilatının örnek bir kolluk kuvveti olarak nice başarılara imza attı. Ülkemizin ve bayrağımızın bekası ile milletimizin huzur ve güvenliği için her türlü fedakarlığı ortaya koyan kahramanlar ordusu jandarma teşkilatımızın her bir ferdinin görevini layıkıyla ve başarıyla yapması geleceğimizi teminat altına alan önemli bir unsurdur. Jandarmamız özellikle terörle mücadelede yazdıkları tarihi destanlarla milletimizin gurur vesilesi olmuştur.'

Kaynak: AA