TÜMSİAD'dan Elazığ'da Geleneksel İftar Programı

Devlet tarafından verilen teşvikleri hayata geçirmeleri gerektiğini aktaran TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, bu konuda iş adamlarına büyük görev düştüğünü söyledi.

TÜMSİAD'dan Elazığ'da Geleneksel İftar Programı
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Elazığ Şubesi tarafından geleneksel iftar programı düzenlendi.

Program Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan program TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanı Mahir Sönmez’in selamlama konuşmasıyla devam etti.

Teşvik kapsamı içerisinde birçok destek programlarının verildiğini belirten TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, "Bundan sonra iş adamlarına çok büyük iş düşüyor. Hep birlikte verilen bu teşvikleri hayata geçirmemiz gerekiyor. Devletin bir tek cebimize para koymadığı kaldı. Biran önce üretmeye devam etmemiz gerekiyor. Katma değerli ürünler üretmemiz gerektiğini her fırsatta dile getiriyorum. Üretmeyi her şeye rağmen ihmal etmeyelim" dedi.

Konuşmanın ardından program TÜMSİAD Elazığ Şubesi tarafından İzmir Kahramanı şehit polis Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin’e, Van Tendürek Dağında bölücü terör örgütüne karşı yürütülen operasyonda şehit olan Süleyman Budak’ın babası Veysel Budak’a ve TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan’a katılımlarından dolayı plaket verildi.

Kültür Park Mamüratül Aziz salonunda düzenlenen programa TÜMSİAD Genel Başkanı Yaşar Doğan, TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanı Mahir Sönmez, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, şehit aileleri, iş adamları ve davetliler katıldı.

Kaynak: İHA