TREDAŞ'ın Web Sitesi Yenilendi

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ, 1 milyonu aşkın müşterisi ile yaklaşık 2 milyon kullanıcısı için en son teknolojileri kullanarak web sitesini yeniledi.

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ), 1 milyonu aşkın müşterisi ile yaklaşık 2 milyon kullanıcısı için en son teknolojileri kullanarak web sitesini yeniledi.

Şirket açıklamasına göre, TREDAŞ, Trakya bölgesinde verdiği hizmetten duyulan memnuniyeti artırmak için web sitesi yenileme çalışmalarını tamamladı. Yenilenen web sitesinde, teknolojik gelişmeleri de takip ederek, kolay kullanıma, müşteriyi daha çok bilgilendirmeye ve şirketin haber ve duyurularını daha çok kitleye ulaştıracak bir tasarım üzerinde duruldu.

TREDAŞ, Trakya bölgesinde yaşanan elektrik arızalarına müşterilerin daha kolay ulaşması için yeni web sitesinde 'Türkiye'de örnek teşkil edebilecek' bir uygulamaya da imza attı.

Tüm kullanıcılar, bölgelerinde planlı elektrik kesintileri olup olmadığını veya bölgelerinde herhangi bir arıza yaşanıp yaşanmadığını sitenin anasayfa ekranından anlık takip edebilecek.

Yenilenen web sitesinde, Trakya'daki tüm kullanıcıların kolaylıkla kullanabileceği 'Müşteri Destek' sayfası devreye alındı.

Kullanıcılar, elektrik dağıtımı konusunda, arıza, aydınlatma, kaçak ihbarı gibi birçok konu başlığının tanımlı olduğu Müşteri Destek sayfasına girerek, görüş, öneri ve taleplerini hızlı ve etkin bir şekilde TREDAŞ'a iletebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TREDAŞ Dağıtım Grup Direktörü Reşit Bilgili, Trakya bölgesindeki tüm kullanıcıların yeni web sitesiyle TREDAŞ'a daha hızlı ve kolay ulaşacağını dile getirdi.

Şirketin teknoloji konusunda hızla geliştiğini kaydeden Bilgili, 'TREDAŞ, teknolojik alt yapısını her geçen gün güçlendiriyor. Teknolojik alt yapımızı güçlendirirken de müşterilerimizin bu teknolojiden yararlanmasını ve memnun kalmalarını sağlamayı hedefliyoruz' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA