Siirt'te İhtiyaç Sahiplerine Giyim Yardımı

Merkezi Siirt’te bulunan Gönül Elçileri Derneği (Gönül-Der), yetim, terör mağduru ve ihtiyaç sahibi ailelere giyim yardımında bulundu.

Dernek Başkanı Murat Coşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Siirt'te sponsor oldukları kardeş aileleri derneğe davet ettiklerini ve bir nebze mutlu etmek istediklerini belirtti.

Ramazan bayramı öncesi yetim ve kimsesiz ailelerin kıyafet sıkıntısını gidermek istediklerini kaydeden Coşar, şöyle konuştu:

'Onların sevincine bayramlık kıyafet alarak burada ortak olmak istedik. Siirt’te bulunan esnaf kardeşlerimiz, bağışçılarımız, gönüllü kardeşlerimiz sponsor oldular, Allah hepsinden razı olsun. Buradaki bütün hayır Siirt’in, Siirt halkının. Hayırsever gönül erlerine teşekkür ediyorum.

Çocuklarımızı mutlu görünce dünyalar bizim oluyor. Amacımız, Siirt'te yanı başımızda kapı komşumuz olan ama belki de haberdar olmadığımız insanları alıp kamuoyuna yansıtmaktır.

Burada kardeşlerimiz var, bizim elimize ihtiyaçları var. Burada aç ve açıkta kalan bayrama yeni bir elbiseyle girememiş bir çocuk bile bırakmamak istiyoruz.'

Kaynak: AA