Şehit Yakınları Ve Gaziler İftarda Buluştu

Manisa’nın Alaşehir ilçesindeki şehit yakınları ve gaziler ile aileleri kaymakamlık tarafından verilen iftarda bir araya geldi.

Şehit Yakınları Ve Gaziler İftarda Buluştu
Alaşehir kaymakamlığı tarafından verilen iftarda Kaymakam Abdullah Uçgun, bütün masaları dolaşarak misafirlerle yakından ilgilendi. İftar sonrası bir konuşma yapan Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, "13 gün önce göreve başladım. Bürokratlarımla yaptığım toplantılarda, ’Bir şehit yakını veya gazi geldiği zaman, bütün önceliği ona verin, onun sorunlarını çözün’ dedim. Bu ayrıcalık değil mi, evet ayrıcalık. Ama onlar için değer. Çünkü onların sayesinde buradayız. Sizlere hizmet vermek, boynumuzun borcu. Ulaşabileceğimiz en yüce makam onların yakınlarına şefaatçi olacaktır. En yüce mertebe şehitlik mertebesidir. Bizler de onların yakınlarına en iyi hizmeti yaparak, onların da bize şefaat etmeleridir. Her türlü sıkıntılarınızda mutlaka bize ulaşın. Sizler için her türlü hizmete hazırız." dedi.

Şehit ve gaziler adına konuşan Gaziler Derneği kurucu üyesi Ali Dirik de Kaymakam Abdullah Uçgun’a kendileri için düzenlenen iftar yemeği ve hizmetlerde gösterdikleri yardımlardan dolayı teşekkür etti.

Alaşehir’de polis ve asker olarak 16 şehit bulunurken, verilen iftara 220 davetli katıldı.

Sarıkız Restoranda verilen iftar yemeğine Alaşehir Kaymakamı Abdullah Uçgun, Garnizon komutanı Ulaştırma Kıdemli Albay Mehmet Kıyıcı, Alaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Muammer İbişoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Rıza Peker, CHP İlçe Başkanı Ahmet Akgündüz, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

Kaynak: İHA